Добавка за дизелово гориво МЕРКОЛ - супер концентрат за 500л.

PDFПечатEmail
Добавка подобрител за дизелово гориво МЕРКОЛ - супер концентрат за 500л. Намалява димноста и саждите, почиства дюзи, предпазва от замръзване до - 30*С .Перфектна за профилактика.
Всесезонна добавка за дизел МЕРКОЛ - суперконцентрат  Всесезонна добавка за дизел МЕРКОЛ - суперконцентрат
Описание

Добавка за дизел Меркол - подобрява дизеловото гориво

Добавка за дизел, предназначена за целогодишно ползване. Тя е с висока концентрация и ефективност. Тази добавка за дизел намалява разхода на дизелово гориво до 11%, подобрява изгарянето на горивото и ускорението, намалява димността на изгорелите газове / пушенето / и замърсяването на мотора със сажди и нагари. Поддържа в най-добро работно състояние дюзите, горивната система, изпускателната система включително турбокомпресора, ламбда сондата, ДПФ /DPF, FAP / филтъра и катализатора. Удължава живота на двигателя и неговите части. Добавката за дизел МЕРКОЛ помага за по-лесно стартиране на студен двигател и предпазва дизеловото гориво от замръзване до - 30°С/ когато горивото отговаря на стандарта /. Тя е подходяща за всички видове дизелови двигатели и горивни системи, като обикновен дизел, common rail, помпа дюза, D4D, TDI, dCi, cDI, HDI, TDI и др. Не поврежда частите на горивната система.

Начин на третиране: Стиснете бутилката и напълнете дозатора с необходимото количество добавка за дизел МЕРКОЛ, в зависимост от количеството дизелово гориво, което искате да третирате. Развийте капачката и излейте количеството от дозатора в резервоара. Отношението е 10 мл. добавка за 20л. дизелово гориво. Допълнете с необходимото количество дизелово гориво. Предозирането на добавката за дизел няма да повреди двигателя или части от него.

Премиум гориво. Много хора искат да карат автомобилите с по-добро гориво, от това което продават в бензиностанциите. Понякога плащат доста скъпо, купувайки си премиум гориво от бензиностанциите. Но не винаги получават достатъчно добро качество. Затова ние може да предложим премиум гориво на достъпна цена. Единственото, което трябва да направят е да добавят по-голямо количчество от добавката за дизел МЕРКОЛ. Ако нормалната доза е 10ml. на 20л. дизелво гориво, когато искате да получите премиум гориво можете да надвишите дозата до 4 пъти, без това да навреди на двигателя или другите компоненти като помпа, дюзи, ламбда сонда, катализатор, филтър за твърди частици. В случая ,оцете да добавите от 20 - 40 мл. добавка на 20 л. дизелово гориво. Опитайте и ще бъдете приятно изненадани. 

Можете да разгледате още:

Добавка за дизел Gold Eagle - почиства дюзи

Добавка за дизел Gold Eagle - подобрява изгарянето, намалява разхода

Добавка за дизел Gold Eagle - подобрител и анти гел.

Бр. в кутия12

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.