Добавка за дизел - почиства дюзи и цялата горивна систма

PDFПечатEmail
Добавка за дизел Gold Eagle - почиства дюзи - за 135 литра дизелово гориво -15210
Добавка за дизел Gold Eagle, почиства дюзиНова визия на добавка за дизел Gold Eagle - почиства горивна система, дюзи, common rail,DPF
Добавка за дизел Gold Eagle, почиства дюзи
dobavka za dizel, pochistvane na dyuzi, common rail
Описание

Добавка за дизел Gold Eagle за почистване на дизелови горивни инжектори / дюзи / - 15210

 Добавката за дизел Gold Eagle Fuel Injector Cleaner / 15210 / е добавка за почистане на дизелови дюзи, дизеловата горивна помпа, и цялата горивна система. Тя е с висока концентрация / за 135 л. / и незабавен ефект, като предпазва от образуване на карбонови отлагания, смоли и нагари, високо температурни лакови  отлагания, клей и други. Тази добавка подобрява изгарянето на горивото, подобрява и прави по-ефективна работата на горивната система при дизела. Добавката за дизел Gold Eagle почиства и удължава живота на ламбда сондата, катализатора и DPF филтъра, поддържа цялата дизелова горивна система чиста за по-добро ускорение и по-нисък разход на гориво. Намаления разхода на гориво и ефекта от добавката за дизел се усещат веднага след първото третиране.

Всички добавки за дизел на Gold Eagle съдържат присадки за смазване на дюзите и горивната помпа, подходящи са за всички дизелови двигатели и автомобили. Предозирането и по-честата употреба на добавката няма да повреди мотора или негови части. За справка Gold Eagle Co.

Начин на употреба: Излейте в резервоара необходимото количество добавка преди да заредите гориво.

Мнения за нашите продукти: Мнение1 , Мнение 2 , Мнение3, Мнение4, Мнение5, Мнение6,

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.