Добавка за бензин STA-BIL - Стабилизатор за гориво

PDFПечатEmail
Добвка за бензин STA-BIL - Стабилизатор на гориво за 38 л.
Стабилизатор на гориво STA-BIL - запазва горивото свежоСтабилизатор на гориво STA-BIL - запазва горивото свежо
Описание

STA-BIL® - Стабилизатор за гориво - 22204

 

Най-продаваната добавка в САЩ за сезонната техника - лодки, косачки, моторни триони, мотоциклети, снегорини и др. През неактивния сезон техниката трябва да бъде складирана. При това складиране някои производители препоръчват горивото да бъде източено от машината, защото в следствие на контакта си с въздуха то влошава качествата си, запушва и поврежда техниката, маркучите за бензин се напукват. Най - леките фракции се изпаряват, а по - тежките образуват утайки, лакови образувания и различни отлагания. Но това е опасно, защото може да бъде разлято гориво. За да се избегне това източване на горивото, Gold Eagle създадоха стабилизатора за гориво STA-BIL®. По този начин те улесниха изключително складирането на сезонна техника, предпазването й от повреди, скъпи ремонти и трудно запалване след складиране. Стабилизаторът за гориво STA-BIL® помага за правилното съхранение и експлоатация. Много от производителите на сезонна техника в САЩ препоръчват при складиране да се използва стабилизатор на гориво STA-BIL®.

STA-BIL® - Стабилизатор за гориво No1 в Америка. STA-BIL® е комбинация от подобрители, които поддържат горивото свежо в продължение на около една година.

Складираното гориво влошава качеството си за 60 дни, когато не е третирано. Причината за това е изпаряването на най - леките фракции от горивото и образуването на лакови образувания, вследствие на което се влошава работата на двигателя, проблеми при стартирането и намаляване на живота на двигателя, горивопровода, филтрите и резервоара.

STA-BIL® - стабилизатор на гориво запазва вашето горивото свежо за 12 месеца. Освен това притежава свойството да абсорбира вода и да предпазва от корозия, да почиства дюзите и карбуратора, инжекциона и цялата горивна система, възстановява мощността.

STA-BIL® осигурява бърз старт във всички 2 и 4 тактови двигатели: косачки, автомобили, камиони, мотоциклети, двигатели на плавателни съдове, снегорини, тримери, генератори, бензинови триони, трактори, джетове, моторни шейни, цистерни и други съдове след складиране на гориво. Може да бъде използван във всички бензинови, смес бензин и масло и смесени с етанол горива.

STA-BIL®. Премахва необходимостта от отводняване на горивото в резервоарите и цистерните.

STA-BIL® - Сигурен начин да предпазите техниката си от скъпи ремонти..

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.