303® Nano spray coating - нано препарат за защита на авто боята - 458 ml.

PDFПечатEmail
303® Nano spray coating - Иновативен нано препарат за защита боята на автомобила
303® Nano spray coating - нано препарат за защита на автомобилната боята303® Nano spray coating - нано препарат за защита на боята
Описание

Най-новият препарат за защита на автомобилната боя. Създаден на базата на най-съврменна технолгия, този препарат има следните свойства:

  • 1+ година първокласна защита
  • Понижава температурата на повърхността, намалявайки водните петна
  • Голям контактен ъгъл с вода, бързо отделя водата
  • Може да се нанася върху черна боя или на пряка слънчева светлина
  • Страхотен за използване върху хром, джанти, тапицерия и стъкло
  • Бутилка от 15,5 унции / 458 ml.

303® Graphene Nano Spray Coating™ е покритие на базата на графенов оксид, което осигурява високо ниво на защита за 12 месеца. Този продукт намалява температурата на повърхността, което намалява количеството петна от твърда вода, които получавате върху боята на вашия автомобил. Той също така произвежда значителни хидрофобни свойства, които предпазват от полепване на водата върху вашата боя. След нанасяне боята ще има подобрен блясък и яснота.

Основната разлика на този продукт спрямо другите на пазара е комбинираната издръжливост и защита, заедно с това лесен за използване! Той се свързва с повърхността без предварителна корекция на боята или обработка при което е трудно да се обърка нанасянето. Напръскахте го и го оставихте да престои твърде дълго или пропуснахте място, когато го полирате? Няма проблем, просто се върнете и отстранете останалия продукт. Няма нужда от машинна корекция на петна. Може да се прилага и на пряка слънчева светлина. Прилагането му на пряка слънчева светлина може дори да улесни процеса на нанасяне, тъй като топлината помага на продукта да се втвърди по-бързо. Може да се използва върху различни повърхности, включително боя, стъкло, джанти, облицовка и други!

303 GRAPHENE NANO SPRAY COATING™ РАБОТИ ВЪРХУ СЛЕДНИТЕ ПОВЪРХНОСТИ ПО ТОЗИ НАЧИН:

Боя: Покрива и предпазва боята от надраскване, оставяйки твърд защитен слой

Стъкло: Предпазва стъклото от стружки и пукнатини, отблъсква водата по време на шофиране

Колела: Отблъсква спирачния прах и помага да поддържате колелата си чисти (използвайте апликатор, за да нанесете продукта върху колелата).

Лайсни и брони: Запазва и предпазва пластмасата.

Указания: Уверете се, че боята е чиста и суха, преди да нанесете продукта. Ако желаете, коригирайте боята на автомобила си преди нанасяне, но това не е необходимо, за да може продуктът да се свърже напълно с боята. Напръскайте върху апликатор от микрофибър или дунапрен. Нанесете върху повърхността в кръстосан модел, за да осигурите пълно покритие. След нанасяне оставете продукта да се втвърди и да побелее, след което отстранете с чиста суха микрофибърна кърпа. След полиране не е необходимо време за втвърдяване. Автомобилът може да се експлоатира веднага.

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.