Добавка за дизелово гориво МЕРКОЛ - супер концентрат за 500л.

PDFПечатEmail
Добавка подобрител за дизелово гориво МЕРКОЛ - супер концентрат за 500л. Намалява димноста и саждите, почиства дюзи, предпазва от замръзване до - 30*С .Перфектна за профилактика.
Всесезонна добавка за дизел МЕРКОЛ - суперконцентрат  Всесезонна добавка за дизел МЕРКОЛ - суперконцентрат
Описание

Добавка за дизел Меркол - подобрява дизеловото гориво

Добавка за дизел, предназначена за целогодишно ползване. Тя е с висока концентрация и ефективност. Тази добавка за дизел намалява разхода на дизелово гориво до 11%, подобрява изгарянето на горивото и ускорението, намалява димността на изгорелите газове / пушенето / и замърсяването на мотора със сажди и нагари. Поддържа в най-добро работно състояние дюзите, горивната система, изпускателната система включително турбокомпресора, ламбда сондата, ДПФ /DPF, FAP / филтъра и катализатора. Удължава живота на двигателя и неговите части. Добавката за дизел МЕРКОЛ помага за по-лесно стартиране на студен двигател и предпазва дизеловото гориво от замръзване до - 30°С/ когато горивото отговаря на стандарта /. Тя е подходяща за всички видове дизелови двигатели и горивни системи, като обикновен дизел, common rail, помпа дюза, D4D, TDI, dCi, cDI, HDI, TDI и др. Не поврежда частите на горивната система.

Начин на третиране: Стиснете бутилката и напълнете дозатора с необходимото количество добавка за дизел МЕРКОЛ, в зависимост от количеството дизелово гориво, което искате да третирате. Развийте капачката и излейте количеството от дозатора в резервоара. Отношението е 10 мл. добавка за 20л. дизелово гориво. Допълнете с необходимото количество дизелово гориво. Предозирането на добавката за дизел няма да повреди двигателя или части от него.

Можете да разгледате още:

Добавка за дизел Gold Eagle - почиства дюзи

Добавка за дизел Gold Eagle - подобрява изгарянето, намалява разхода

Добавка за дизел Gold Eagle - подобрител и анти гел.

Бр. в кутия12

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.