Това е електронният магазин на фирма Златен Меркурий ЕООД.

 

 

Нашият екип Ви пожелава приятно пазаруване!

Автомобилни добавки за дизел Gold Eagle, които подобряват горивото, почистват системата и дюзите, пазят дизеловото гориво от замръзване и намаляват разхода.

 

 

Добавка за дизел 

 

Защо да използваме Добавка за дизел в нашия автомобил?

 Автомобилите с дизелов двигател имат по-високи изисквания по отношение качеството на горивото в сравнение с тези с бензинов двигател. Важна част от поддръжката на дизеловите автомобили са продуктите от категория „Добавка за дизел“. Защо са толкова важни? От една страна, добавките за дизел служат за гарантиране надеждна защита на двигателя, увеличаване ефективността и оптималната работа на дизеловия двигател, от друга -  осигуряват на по-голяма мощност и комфорт по време на пътуване. Добавката за дизел, която повишава цетановото число, намалява димността и вредните емисии, почиства горивните инжектори / дюзи /, подобрява ускорението и намалява разхода на гориво.

 

 

 

 

 

 

Виж повече

 

Добавка за дизел - подсилете автомобила си

 Какво може да ви предложи магазин „Златен Mеркурий“ по отношение на категория „Добавка за дизел“?  

Магазин „Златен Mеркурий“ предлага всичко, което ви е нужно за качествената и надеждна поддръжка на вашия автомобил, в това число и продукти от категория „Добавка за дизел“. Специално по отношение на добавките за дизел сме заложили на GOLD EAGLE. Вече 20 години внасяме и продаваме за вас, нашите клиенти, едни от най-качествените добавки за дизел. Серия от специални смазващи видове добавки за дизел, които са доказали своята висока ефективност в практиката, съвместими са с всички видове дизелови горивни системи и нямат никакви странични ефекти за тях. В следващата част от текста ще ви представим накратко основните видове добавка за дизел от серията GOLD EAGLE, които ще откриете в магазина ни, техните свойства и отличителни характеристики.

 

Добавка за дизел – предлагани модели в магазин „Златен Mеркурий“

 Всяка добавка за дизел от серията GOLD EAGLE е направена с цел предоставяне на определена функция по поддръжката на автомобила. В серията се съдържат както комплексна добавка за дизел, така и такива, използващи се за размразяване на гориво, почистване на дюзи и т.н. Ето най-популярните модели добавка за дизел на GOLD EAGLE:

 
Добавка за дизел - качествена добавка

Добавка за дизел GOLD EAGLE – 15 226 – добавка за дизел от първокласно качество, предоставяща комплексна поддръжка на дизеловата горивна система. Тази добавка за дизел няколко разнообразни функции. Започвайки от подобряване качеството на горивото, повишаване на цетановото число и намаляване на разхода на гориво, и стигайки до почистване на дюзите и предпазване от корозия на горивната система, горивната помпа и дюзите. Но това съвсем не е всичко, което ще получи вашето превозно средство, ако закупите добавка за дизел GOLD EAGLE – 15 226 . Въпросната добавка за дизел подобрява течливостта на дизеловото гориво, предпазва го от замръзване и минимизира риска от запушване на горивните филтри при много ниски температури. Можете да използвате добавка за дизел GOLD EAGLE – 15 226, независимо от вида на дизеловата горивна система на вашия автомобил. Един кашон GOLD EAGLE – 15 226 съдържа 6 броя от висококачествената и ефективна добавка  за дизел.

 

Добавка за дизел GOLD EAGLE -  Diesel winter treatment 28216 -  своеобразна комбинация от добавка за почистване, подобрител и анти-гел, предотвратяващ замръзването на дизеловото гориво до - 40°C. Тя почиства и поддържа горивните инжектори / дюзи /, премахва водата от дизеловото гориво. Няколко са основните функции на този продукт, поради които той се закупува от шофьорите на автомобили с дизелови двигатели. От една страна, GOLD EAGLE -  Diesel winter treatment 28216 трябва да подобри и улесни експлоатацията на съответния дизелов двигател. От друга, въпросната добавка за дизел е способна да редуцира до определена степен разходите за поддръжка на двигателя. В допълнение, GOLD EAGLE -  Diesel winter treatment 28216 улеснява запалването на двигателя през зимата и гарантира по-малки разходи на гориво с до 10%. С една опаковка от тази добавка за дизел се третират приблизително 130 литра гориво.

 

Добавка за дизел GOLD EAGLE - D-SOLVE DE-GEL  - един от най-забележителните и уникални по своята същност продукти от серията GOLD EAGLE. Тази добавка за дизел може да бъде използвана в случаи на замръзнало гориво. Тя е способна успешно и ефективно да размрази горивото, за да функционира отново нормално вашият автомобил. Сред останалите преимущества, които предоставя въпросната добавка за дизел, са смазване елементите на горивната система и премахване на водата от дизеловото гориво. С една опаковка от GOLD EAGLE - D-SOLVE DE-GEL може да се третират 283 литра дизелово гориво.

 Добавка за дизел 1

Добавка за дизел - почиства двигателя

Добавка за дизел GOLD EAGLE – 15210 – добавка за дизел с основна функция почистване на дюзите. Процесът на почистване се отнася по-конкретно за горивопроводите, дизеловите горивни инжектори / дюзи /, както и горивната помпа. Благодарение на въпросната добавка за дизел се предотвратява образуването на сажди, клей, смоли, нагари и други елементи, които биха възпрепятствали нормалната работа на дизеловия двигател. Използвайки GOLD EAGLE – 15210, вие ще увеличите живота на ламбда сондата, катализатора и DPF филтъра. В допълнение, ще намалите разходите на гориво с до 10%, като този ефект е налице още след първото използване на съответната добавка за дизел.

 

Добавка за дизел GOLD EAGLE - Cetane Booster 15211 – приложението на тази добавка за дизел е свързано с повишаването на т.нар. цетаново число. Посредством употребата й вие ще гарантирате подобряване на изгарянето, намаляване димността на изгорелите газове, както и повишаване мощността на двигателя. Бихте могли да прибегнете до GOLD EAGLE - Cetane Booster 15211 и в случаите, когато имате проблеми със запалването на превозното средство при студено време. Добавка за дизел  GOLD EAGLE - Cetane Booster 15211 е приложима за всички видове дизелови и турбодизелови двигатели. Една бутилка може да ви послужи за третиране на 135 литра дизелово гориво.  Редовната употреба няма да навреди на дизеловия двигател.

 

 

Добавка за дизел GOLD EAGLE - Cetane Booster 15224 – още една добавка за дизел, служеща за повишаване на показателя цетаново число. С една опаковка могат да се третират приблизително 565 литра дизелово гориво, като стандартното повишение е в диапазона от 2 до 4 единици. GOLD EAGLE - Cetane Booster 15224 е иновативна добавка за дизел с усъвършенствани характеристики, която отговаря на най-новите стандарти от продуктовата категория и ще ви бъде полезна по отношение гарантирането на нормалното функциониране на вашия автомобил.

 Добавка за дизел 4Добавка за дизел - купете от нас сега!

 

„Златен Меркурий“ – мястото за покупка на най-качествените артикули от категория „Добавка за дизел“   

 Доверете се на магазин „Златен Меркурий“, за да си осигурите закупуване на най-качествените видове добавка за дизел за личното превозно средство. Видове добавка за дизел, които ще ви донесат желания ефект и ще направят ежедневното ви шофиране по-спокойно и комфортно.


Какви са ролята и значението на продуктите от категория ‚Добавка за дизел“?
Какво може да ви предложи магазин „Златен Mеркурий“ по отношение на категория „Добавка за дизел“?
Добавка за дизел – предлагани модели в магазин „Златен Mеркурий“
„Златен Меркурий“ – мястото за покупка на най-качествените артикули от категория „Добавка за дизел“

 

Добавка за дизел,която почиства инжекторите / Дюзите

Добавка за дизел, която почиства горивната помпа

Добавка за дизел, която почиства турбокомпресора

Добавка за дизел, която почиства катализатора

Добавка за дизел, която почиства ламбда сондата

Добавка за дизел, която почиства филтъра за твърди частици

Добавка за дизел, която подобрява работата на фитъра за твърди частици

Добавка за дизел, която оптимизира работата на турбокомпресора

Добавка за дизел, която смазва горивната система

Добавка за дизел, която смазва цилиндъра

Добавка за дизел, която подбрява изгарянето

Добавка за дизел, предпазва дюзите от запушване

Добавка за дизел, която намалява саждите

Добавка за дизел, която намалява разхода на гориво

Добавка за дизел, която абсорбра вода

Добавка за дизел, която пази от замръзване

Добавка за дизел, която подобрява ускорението

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Резултати 1 - 13 от 13

Gold Eagle - добавки за дизел

Добавка за дизел - почиства дюзи и цялата горивна систма

Добавка за дизел Gold Eagle - почиства дюзи - за 135 литра ...

Цена: 18,80 лв

Добавка за дизел Diesel Power - Cetane Booster 15211

Добавка за дизел GOLD EAGLE - подобрител за дизел, повишава ...

Цена: 18,80 лв

Добавка за дизел Diesel Power - Anti Gel & Fuel Treatment 15212

Добавка за дизел, подобрител и анти-гел за 132 литра ...

Цена: 15,95 лв

Добавка за дизел Diesel Power - Fuel Injection Cleaner 15223

Добавка за почистване на дизеловата горивна система за 565 ...

Цена: 28,24 лв

Добавка за дизел Diesel Power - Cetane Booster 15224

Добавка за дизел GOLD EAGLE - повишава цетановото число на ...

Цена: 42,00 лв

Добавка за абсорбиране на вода - Iso HEET - Water Remover

Добавка за абсорбиране на водата от горивото – за дизел и ...

Цена: 14,50 лв

Добавка за дизел - стабилизатор на дизелво гориво за лодки и друга техника STA-BIL

Добавка за дизел - стабилизатор на дизелово гориво за лодки ...

Цена: 93,00 лв

Добавка за дизелово гориво - против замръзване до - 40°С за 130л.

Комплексна добавка за дизел Gold Eagle, която предпазва от ...

Цена: 17,90 лв

Комплексна добавка за дизел DIESEL POWER - 15226 - за 565 л. гориво

Gold Eagle - комплексна добавка за дизел ALL in ONE. ...

Цена: 42,50 лв

Добавка за дизел Diesel Power - за всички сезони

Добавка за дизел DIESEL POWER - за всички сезони, третира ...

Цена: 64,00 лв

Добавка за дизел Diesel Power - почиства дюзи и помпи 15210

Добавка за дизел Gold Eagle - почиства дюзи - за 135 литра ...

Цена: 18,80 лв

Добавка за дизел Diesel Power - Cetane Booster 15224

Добавка за дизел GOLD EAGLE - повишава цетановото число на ...

Цена: 42,00 лв

Добавка за дизел Diesel Power - Cetane Booster 15211

Добавка за дизел GOLD EAGLE - подобрител за дизел, повишава ...

Цена: 18,80 лв