Добавка за почистване на инжекциони Golden Touch

PDFПечатEmail
Добавка Golden Touch за професионално почистване на инжекциони, директно впръскване
Добавка за професионално почистване на инжекциони Golden TouchДобавка за професионално почистване на инжекциони Golden Touch , за директно впръскване
Описание

Добавка за бензинови двигатели Golden Touch, за професионално почистване на инжекциони и смукателен колектор. При автомобилите с бензинова горивна система с директно впръскване, поради конструктивните особености и различния принцип на работа е възможно в всмукателния колектор и върху всмукателните клапани да се отложи масло или други нагари и замърсявания.Тези нагари пречат за нормалната и ефективна  работа на двигателя. Това няма как да бъде почистено без разглобяване. Затова Gold Eagle Co. създадоха добавка за почистване на инжекциони в две стъпки, която успешно да почиства всмукателния колектор и всмукателните клапани, буталата, сегментите, турбокомпресора и каталиатора. Какво прави добавката за професионално  почистване на инжекциони Golden Touch:

  • Почиства инжекциона, дюзите, смукателния колектор, всмукателните и изпускателните клапани
  • Подобрява запълването на двигателя със свеж въздух,
  • Почиства и поддържа в добро работно състояние клапаните, буталата, сегментите,
  • Възстановява мощността и добрата работа на мотора, намалява разхода на гориво
  • Премахва неравномерната работа на празен ход, подобрява ускорението
  • Намалява емисиите на въглеводороди, въглероден оксид и азотен оксид
  • Безопасна за ламбда сондата и катализатора във всички видове автомобили
  • Препоръчва се използването на всеки 15 000 км.

 

Как се случва това:

GOLDEN TOUCH

Power Pack - стъпка I

Почистване на горивната система професионално

Упътване:

1. Добавете цялото съдържание бутилката, която  необходимо да се добави към горивото в резервоара (третира до 60л. гориво).

2. Ако се получи разлив по боята на автомобила, изплакнете незабавно.

3. Предупредете собственика на автомобила, да кара докато уреда за нивото на гориво не покаже, не повече от ¼ резервоар преди зареждане.

GOLDEN TOUCH

Power Pack - стъпка II

Разтвор за приложение в смукателния колектор

Упътване: Този продукт трябва да се използва с Golden Touch Applicator Tool #1704B.

1. Локализирайте позитивен вакуумен източник (Препоръчва се PCV клапан или вакуум на спирачната система)

2. Излейте съдържанието на тази бутилка в металния контейнер на Applicator Tool.

3. Свържете вакуумния маркуч към заострения конектор на Applicator Tool. Преди да използвате продукта, клапанът на Applicator Tool трябва да е затворен (в позиция по часовниковата стрелка).

4. Запалете двигателя и го оставете на празен ход (приблизително 1000/1500 оборота).

5. Внимателно отворете клапана на Applicator Tool и бавно добавете разтвора в двигателя. Настройте клапана да осигурите равномерна работа на двигателя на празен ход, без да спре. Може да е нужно продължително настройване на клапана за да се поддържа равномерна работа на двигателя на празен ход и да се предотврати изгасване. Не вдигайте повече от 2000 оборота.

6. По време на тази процедура двигателя може да заработи неравномерно или да изгасне. НЕ СТАРТИРАЙТЕ ДВИГАТЕЛЯ АКО ИЗГАСНЕ. Извадете свещите. В продължение на 10 секунди завъртете стартера. Монтирайте отново свещите. Сега вече е безопасно да запалите двигателя. Неспазването на тези стъпки може сериозно да увреди двигателя. GOLD EAGLE НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ИЛИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ПОВРЕДИ НА ДВИГАТЕЛЯ ПРИЧИНЕНИ ОТ НЕСПАЗВАНЕ НА УПЪТВАНИЯТА.

7. Когато металния контейнер на Applicator Tool се изпразни, отстранете конектора и отново съедитене PCV клапана или вакуума на спирачна система.

Да се използва само за професионална употреба в сервиз. При неспазване на препоръките, Gold Eagle Co. не носи отговорност за настъпили повреди.

 

 

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.