Добавка за почистване на дюзи Gold Eagle - бензин - FSI; TFSI / TSI; DISI; GDI; TCe; Direct

PDFПечатEmail
Gold Eagle - добавка за бензин, почиства дюзи на FSI; TFSI / TSI; DISI; GDI; TCe; Direct
Добавка за почистване на дюзи Gold Eagle FSI; TFSI / TSI; DISI; GDI; TCe; DirectДобавка за почистване на дюзи Gold Eagle FSI; TFSI / TSI; DISI; GDI; TCe; Direct
Добавка за почистване на дюзи Gold Eagle FSI; TFSI / TSI; DISI; GDI; TCe; Direct
Добавка за бензин Gold Eagle Pro
Описание

 

Добавка за почистване на дюзи 104+ - за директно впръскване

 - DUAL TECH технология. Най-добрата технология за почистване на дюзи, за бензинови двигатели с директно впръскване FSI; TCe; TSI; DISI; GDI; Direct и др.

 - Почиства изцяло горивните инжектори /дюзи /

 - Възстановява мощността на двигателя

 - Намалява разхода на гориво

 - Подобрява ускорението

Добавка на Gold Eagle за почистване на дюзи и горивната система, създадена специално за бензинови двигатели с директно впръскване и обикновени горивни инжекциони /дюзи /. Тази добавка за почистване на дюзи възстановява експлоатационните качества на горивната система и дюзите. Възстановява мощността и подобрява работата на бензиновия двигателя. Излейте съдържанието в резервоара и долейте гориво за по-добро смесване. След изразходване на горивото от един резервоар за най-добри резултати повторете процедурата с втора бутилка добавка за бензин Gold Eagle 104+. Може да се използва безопасно във всички видове бензинови двигатели. Една опаковка третира 80 л. бензин.

Какво е DUAL TECH ? Това е иновативна нова хибридна технология за производство на добавки за гориво, която прави старите технологии ненужни. Новите двигатели са по-замърсени отвсякога, произвеждайки повече мощност и работейки при екстремно високо налягане на горивото. Gold Eagle 104+ произведоха тази хибридна DUEL TECH добавка за гориво за борба с карбоновите отлагания в горивната система на Вашия автомобил, за по-висока ефективност, повече мощност и по-добра работа на двигателя . Това е първата и единствена добавка за гориво, създадена по тази хибридна технлогия за работа при тези тежки условия .

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.