Добавка за дизелово гориво МЕРКОЛ - супер концентрат

PDFПечатEmail
Добавка за дизелово гориво МЕРКОЛ - супер концентрат 1:2000. Предпазва горивото от замръзване до - 30*С, подобрява горивото, почиства дюзи. Премиум гориво за жълти стотинки.
Всесезонна добавка за дизел - суперконцентрат за 500л.горивоВсесезонна добавка за дизел - суперконцентрат
Описание

 

Добавка за дизел Меркол - подобрява дизеловото гориво

Добавка за дизел, предназначена за целогодишно ползване. Тя е с висока концентрация и много добри показатели. Тази добавка за дизел намалява разхода на дизел во гориво до 11%, подобрява изгарянето на горивото, подобрява ускорението, намалява димността на изгорелите газове и замърсяването на мотора със сажди и нагари. Така замърсяването на горивната система, изпускателната система, турбокомпресора и катализатора е по-малко. По този начин удължавате живота на двигателя и неговите агрегати. Добавката за дизел МЕРКОЛ помага за по- лесно стартиране на студен двигател и предпазва дизеловото гориво от замръзване до - 30°С/ когато горивото отговаря на стандарта /. Тази добавка поддържа горивната система чиста и в добро състояние, почиства нагари и отлагания за по-добра работа на мотора и по-нисък разход на гориво. Тази добавка за дизел почиства и предпазва от замърсяване турбокомпресора, EGR клапан, DPF филтъра / FAP , филтър за твърди частици/. Тя е подходяща за всички видове дизелови двигатели и горивни системи, като обикновен дизел, common rail, помпа дюза, D4D, TDI, dCi, cDI, HDI и др. Не поврежда частите на горивната система.

Премиум гориво. Много хора искат да карат автомобилите с по-добро гориво, от това което продават в бензиностанциите. Понякога плащат доста скъпо, купувайки си премиум гориво от бензиностанциите. Но не винаги получават достатъчно добро качество. Затова ние можем да предложим премиум гориво на достъпна цена. Единственото, което трябва да направят е да добавят по-голямо количчество от добавката за дизел МЕРКОЛ. Ако нормалната доза е 10ml. на 20л. дизелво гориво, когато искате да получите премиум гориво можете да надвишите дозата до 4 пъти, без това да навреди на двигателя или другите компоненти като помпа, дюзи, ламбда сонда, катализатор, филтър за твърди частици. В случая можете да добавите от 20 - 40 мл. добавка на 20 л. дизелово гориво. Опитайте и ще бъдете приятно изненадани.

Начин на третиране: Стиснете бутилката и напълнете дозатора с необходимото количество добавка за дизел МЕРКОЛ, в зависимост от количеството дизелово гориво, което искате да третирате. Излейте количеството от дозатора в резервоара. Отношението е 10 мл. добавка за 20л. гориво. Допълнете с необходимото количество дизелово гориво.

 

Бр. в кутия12

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.