Rislone - Добавка за уплътняване на сегменти

PDFПечатEmail
Добавка за уплътняване на сегменти Rislone
Добавка за масло Rislone - Добавка за уплътняване на сегментиДобавка за масло Rislone - Добавка за уплътняване на сегменти
Описание

Добавка за масло Rislone® Ring Seal Smoke Repair® е създадена за да помогне за спиране изпускането на син дим, намалява изгарянето на маслото и предотвратява запушването , причинено от „духане“ на картерни газове. "Духането" обикновено се причинява от хлабини във вътрешните части на двигателя в резултат на прекомерно износване - бутала и сегменти. Ring Seal съдържа полимери с висока якост на срязване, които осигуряват уплътняване на износени бутала и сегменти, за да спре „духането“.

Формулата за дълъг пробег е специално проектирана за по-стари двигатели с по-голям пробег. Съставките за подобряване на вискозитета покриват частите на двигателя, помагайки за намаляване на износването и вибрациите в шумни двигатели. Формула за всякакви метеорологични условия, запазва характеристиките на масления поток, характерни за горещо и студено време.

Работи в бензинови, LPG и дизелови двигатели с конвенционални масла, масла с удължен пробег Long Life и синтетични двигателни масла, атмосферни и с турбо компресор. Може да се добави по всяко време към маслото, когато е ниско нивото или при смяна на маслото.

 Защита на двигателите от 1921 г.

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.