Rislone - Добавка за спиране на течове от хидравликата на волана

PDFПечатEmail
Rislone - Добавка за спиране на течове от хидравликата на волана
Rislone - Добавка за спиране на течове от хидравликата на воланаRislone - Добавка за спиране на течове от хидравликата на волана
Описание

Rislone power steering stop leak Концентрат е специално създадена за спиране на течове в уплътнения и о-пръстени , предизвикани от нормално износване или продължителна работа. Работи в кутията и пиньона, предавателната кутия и/или помпата. Запазва уплътнителите на кормилната кутия меки и гъвкави.  Не е корозивна, не запушва и не се пени.  Работи с всички видове течности за хидравликата на волана включително на петролна основа, минерални синтетични и ATF – масло за автоматични скоростни кутии.

 Най-доверената марка за спиране на течове в света от 1921г.

Спира и уплътнява течове от кормилната кутия или рейката

Безопасна и лесна за употреба.

Възстановява О-пръстените, уплътнва, предпазва хидравликата на  волана от течове.

 

Упътване: Излейте добавката за спиране на течове в резервоара за хидравлична течност на хидравликата на волана до необходимото ниво. Не препълвайте. Течовете обикновено спират след около 300 км. или на третия ден шофиране. Ако теча продължав аложете да опитате с втора доза добавка или се обърнете към механи.

Дозировка: Една бутилка третира до 2.5 литра хидравлична течност за хидравликата на волана. За по-големи системи използвайте по една бутилка на всеки 2 л. от хидравлична течност.

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.