Добавка за масло Rislone - спира течове от семеринга на коляновия вал

PDFПечатEmail
Rislone - Добавка за спиране на течове от семеринга на коляновия вал
Rislone - Добавка за спиране течове на масло - двигател, трансмисия, хидравлика на воланаRislone - Добавка за спиране на течове в двигателя - универсална
Описание

Повечето течове от семеринга на коляновия вал  са предизвикани поради комбинацията от нормално износване вследствие триенето в  коляновия вал, изсушаването, втвърдяването и свиването. Добавката за масло Rislone rear main seal repair възстановява семеринга да бъде като нов и също съдържа добавки за спиране на течове от сериозно повредени улътнители и коляновия вал. Съвместима с всички петролни моторни масла включително Long Life и синтетични. Работи във всички видове автомобили, включително дизелови, бензинови и с турбокомпресор

Възстановява размера на уплътнителя, гъвкавостта и еластичността изгубени поради температурата в двигателя, възрастта и големия пробег.

2 пъти повече сила.

Химическите полимери работят там където обикновените добавки за спиране на течове се провалят поради нормално износване.

Специално създадени за да спира течове на задния семеринг на коляновия вал, но също работи по-добре от обикновените добавки за спиране на течове и при всички други течове. Това включва уплътнителя на делкото, гумички на клапанте, семеринга / уплътнителя на разпределителния вал, о –пръстени и други гарнитури, които са от каучук.

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.