Rislone - Добавка за почистване на дюзи и смазване на горивната система - за бензин и дизел, за 75л

PDFПечатEmail
Rislone - Добавка за почистване на дюзи, смазване на горивната система и буталната група - за бензин и дизел, за 75л
Rislone - Добавка за почистване на дюзи и смазване на горивната система - за бензин и дизел – за 380л., бензин или дизелRislone - Добавка за почистване на дюзи и смазване на горивната система - за бензин и дизел
Описание

Концентрирана добавка за бензин и дизел Rislone fuel injector cleaner , почиства и смазва дюзите, помпата и другите части на горивната система. Може да се използва в бензинови, дизелови, етанолови двигатели на автомобили, джипове, бусове, камиони, автобуси. За бензинови - инжекциони, карбуратори, двигатели с и без турбокомпресори, GDTI / такива с директно впръскване. Подходяща и много полезна за всички видове дизелови двигатели като обикновен дизел, турбодизел, common rail, горивни системи с високо налягане на всички марки автомобили. Добавката за бензин и дизел Rislone fuel injector cleanerе особено подходяща за горивни системи работещи под високо налягане.  

  • Подходяща за редовна употреба, през лятото и през зимата, за оптимална поддръжка, ефективност и мощност
  • Подобрява работата на празен ход, премахва вибрациите и улеснява старта, почиства и прави двигателя по-тих
  • E.A. формула почистване, прави работата на дюзите по-тиха и спестява пари от поддръжка на помпата
  • Удължава живота на горивната система

УПЪТВАНИЯ:

Внимателно наклонете бутилката и поставете гърловината й в отвора на резервоара за гориво, позволявайки цялото съдържание да се излее в резервоара. Завъртете и леко издърпайте, за да я извадите. Една бутилка концентрат е достатъчна за третиране до 75 литра бензин или дизелово гориво. За малки двигатели използвайте 1/4 на всеки 19 литра гориво. Резултатите ще бъдат незабавни или забележими в рамките на няколко дни след шофиране. Особено подходяща за автомобили с горивна система под високо налягане - дизел и бензин. Намалява триенето и износването на частите в горивната система. Поддържа ги в оптимално работно състояние за по висока ефективност и мощност, по нисък разход на гориво и по-дълъг експлоатационен срок. Безопасна за използване при всяко зареждане. 

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.