Rislone - Добавка за почистване на дюзи и смазване на горивната система - бензин или дизел - за 380л.

PDFПечатEmail
Rislone - Добавка за почистване на дюзи и смазване на горивната система - за бензин и дизел – за 380л.,
Rislone - Добавка за почистване на дюзи и смазване на горивната система - за бензин и дизел – за 380л., бензин или дизелRislone - Добавка за почистване на дюзи и смазване на горивната система - за бензин и дизел
Описание

Добавката Rislone за почистване на дюзи и смазване на горивната система - за бензин и дизел е създадена за да покрие високите изисквания на съвременните двигатели с върешно горене. 

Добавката за почистване на горивната система Heavy duty injector cleaner with fuel conditioner and top-lube работи с всички видове горива включително ULCL дизел, обикновен и безоловен бензин, E85 етанол, и други горива с подобрена формула или био-горива. Едновременно почиства и смазва горивната система, горивната помпа, инжекторите / дюзите /,  буталната група и всички части, където минава горивото.

ДОЗИРОВКА:  Добавете около 50 мл. На всеки 20 л. гориво. За автомобили, които имат проблем със смазването използвайте двойна доза. Една бутилка третира 350 л. дизелово гориво или бензин. Не влияе върху гаранцията на автомобила. Съдържа петролни дестилати.

  • Добавката за смазване на цилиндъра UCL спомага за предпазването на цилиндъра, сегментите, буталото от износване като едновременно с това смазва клапаните и водачите за по-дълъг живот на двигателя.
  • Третира горивната система като предпазва и смазва всички части в нея, включително горивната помпа и инжекторите / дюзите /, подобрявайки мощността и представянето.
  • Регулярната употреба през лятото и през зимата ще поддържа оптимална мощност и ефективност на работа.
  • Премахва неравномерната работа на двигателя, елиминира затруднения старт, поддържа чиста и тиха работа на мотора.
  • Почиства дюзите / инжекторите /, намалява разхода на гориво и предпазва от скъпи ремонти на помпата.

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.