Rislone - Добавка за защита на клапаните с подобрител на октановото число – за 250л. Бензин

PDFПечатEmail
Rislone - Добавка за защита на клапаните с подобрител на октановото число – за 250л. Бензин
Rislone - Добавка за почистване на дюзи и смазване на горивната система - за бензин и дизел – за 380л., бензин или дизелЗаместител на оловния бензин или на оловото в бензина.
Описание

Добвката за бензин Valve protection and Lead Replacement предпазват клапаните и седлата на клапаните от износване и повреди, и намалява загубата на компресия на двигателите, които изискват оловен бензин или защита. Заместител на оловния бензин или на оловото в бензина.

 Тази добавка за бензин увеличава октановото число.

За всички бензинови двигатели с инжекцион или карбуратор, които използват безоловно гориво, но изискват оловно гориво. Няма да навреди на катализатора, ламбда сондата или други части отдвигателя и изпускателната система.

Предпазва клапана и леглото на клапана от преждевременно износване и повреда. Намалява загубата на компресия.

Премахва залепването на клапана.

Намалява разходите за поддръжка и увеличава живота на двигателя.

Екологично безопасен, не съдържа олово.

Особено подходящ за автомоблите, които се движат на газ. При тях липсва покритието от олово върху клапана, което покритие охлажда и предпазва клапана и леглото от прегряване и изгаряне.

След като горивото е третирано с RISLONE Valve Protector, почти незабавно спира износването на седлото на клапана. Ако горивото не се обработва ефектът от третирането ще остане в продължение на няколко часа, запазвайки двигателя защитен дори при необработено гориво.

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.