Rislone - Добавка за спиране на течове в охладителната система и радиатора с течен алуминий

PDFПечатEmail
Rislone - Добавка за спиране на течове в охладителната система и радиатора с течен алуминий
Rislone - Добавка за спиране на течове в охладителната система и радиатора с течен алуминийДобавка за антифриз с доказано качество
Описание

Rislone® Stop Leak за охладителна система  с течен алуминий ™ / за радиатора на двигателя и парното

Rislone® Stop Leak за охладителна система  с течен алуминий ™ / за радиатора на двигателя и парното е най -добрият продукт, който можете да купите. Научно формулирани за трайно спиране на течове на охлаждащата течност, които са причина за повечето проблеми с прегряване на двигателя. Течният алуминий е част от следващото поколение добавки за спиране на течове, който не само запечатва течовете, но и поддържа системата. Съдържа Xtreme Cool ™, който спира прегряването и намалява температурата на водата. Безопасно и лесно спиране на течове в пластмаса, алуминий и метални (мед / стомана ) радиатори, тръби , уплътнения и тапи на цилиндровия блок и цилиндровата глава. Тази добавка няма да навреди на охладителната система, не се изисква източване. Използвайте с Rislone - Добавка за почистване на радиатор и охладителна система

ИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТ НА ПРОДУКТА

Съвместима с ВСИЧКИ видове традиционни охлаждащи течности / антифриз long life, включително жълта, оранжева, розова, червена, синя, лилава и зелена, на силикатна основа и несиликатно на базата (OAT/HOAT) 50-50 смеси антифриз и/или вода. В повечето случай спира течовете незабавно.

Безопасен за използване .

Работи с всички видове охлаждащи течности против замръзване или вода.

Използвайте в автомобили, камиони, АТВ, кемпери, джипове и др.

Rislone® Stop Leak за охладителна система  с течен алуминий ™  безопасно запечатва течове в пластмаса, алуминий и метални радиатори, тръби, уплътнения и тапи за замразяване.

Само един от няколко продукта за спиране на течове отговарят на изискванията на ASTM D6107 за Добавки за спиране на течове, използвани в охлаждащите течности на двигателя. Rislone® Stop Leak за охладителна система  с течен алуминий ™  е един от тях.

XTREME COOL ™ - Xtreme Cool намалява повърхностното напрежение на охлаждащата течност, подобрявайки контакта между охлаждащата течност и повърхността. Това подобрява преноса на топлина, като намалява температурата на контактната повърхност, като помага за предотвратяване прегряване и течове.

ОПАСНОСТ: Отварянето на охладителната система, докато двигателят е горещ или работи, може да причини сериозно изгаряния.

ЗАБЕЛЕЖКА: Охладителните системи, които са замърсени или частично запушени, трябва да се промият преди употреба.

Пазете от замръзване.

ДОЗИРОВКА:Добавете една бутилка за 5, 6, 8 и 10 цилиндрови двигатели. Използвайте 1/2 бутилка в 3 и 4 цилиндрови двигатели.

Една бутилка третира охладителните системи от 9,5 до 15 литра. Използвайте 1/2 бутилка за охлаждане системи от 5,5 литра до 9,4 литра. За по -големи системи използвайте по една бутилка на всеки 12 литра капацитет на охладителната система. Малките двигатели или други малки системи използват приблизително 40 ml на литър капацитет на течността.

Част #: 41186

500 ml (16,9 FL OZ)

ИНСТРУКЦИИ:

1) Оставете двигателя да се охлади. Уверете се, че двигателят е достатъчно охладен, така че капачката на радиатора или разширителния съд да може да се свали безопасно.

2) Разклатете добре. Изсипете добавката директно в радиатора. Една бутилка третира системи до 15 литра. Използвайте 1/2 бутилка в 3 и 4 цилиндрови двигатели. СЪВЕТ: Ако няма директен достъп до радиатора, излейте в резервоара за преливане, когато той е с два маркуча.

3) Напълнете радиатора и резервоара за преливане до правилното ниво и поставете отново капачката.

4) Запалете двигателя на празен ход за 15 до 20 минути. Ако течът продължи, може да се добави допълнително количество от добавката или е необходим ремонт. При силни течове, като „издухана“ гарнитура на главата, се препоръчва се да се използва добавка за теч от гарнитурата на главата Rislone Head Gasket Fix   

5) Оставете течния алуминий Rislone в охладителната система за постоянна защита.

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.