Добавка Rislone - против теч от гарнитурата на главата Rislone Head Gasket Fix

PDFПечатEmail
Добавка за теч от гарнитурата на главата Rislone Head Gasket Fix
Добавка за теч от гарнитурата на главата Rislone Head Gasket FixСпрете теча в една стъпка
Описание

Rislone Head Gasket Fix е най-лесното решение за спиране на теч / на охладителна течност / антифриз от гарнитурата на главата. Запушва "издухана" гарнитура на главата. Не се изисква източване на охладителната система. Формулаta "в една стъпка" съдържа комбинация от съвместимa с антифриза натрий-силикатна уплътняваща течност и уплътнителни частици с различен размер, които проникват в пролуки и пукнатини, след което се втвърдяват, за да спрат трайно течовете. Това работи поради екстремната топлина вътре в горивната камера (2750 ° C), която действа като катализатор за трайното втвърдяване на материала и го прави по-здрав от самото уплътнение на главата. Колата ви е добър кандидат за този продукт, ако може да работи на празен ход в продължение на 20 минути без прегряване или трябва да добавите охлаждаща течност. Използвайте за ВСИЧКИ бензинови и дизелови двигатели с водно охлаждане. Формулата за тежки условия работи при глави от алуминий, чугун и блокове, заедно с уплътнението, спира течове във всички видове охладителни системи на двигателя по–добре отколкото традиционен препарат за спиране на теч. Това включва ремонт на гарнитурата на главата, цилиндрова глави, всмукателни уплътнения, напукани блокове и тапи за замразяване. Използвайте с ВСИЧКИ видове традиционни охлаждащи течности / антифриз Лонг Лайф, включително жълт, оранжев, розов, червен, син, лилав и зелен на силикатна основа и на несиликатна основа (OAT/ HOAT) 50/50 смесени антифриз и/или вода.

Най -доверената марка за спиране на течове в света от 1921 г.

Безопасно уплътнява гарнитурата на главата и други тежки течове.

Бързо и трайно спира течовете на охлаждащата течност / антифриз.

Всичко в една стъпка - не се изисква източване - лесен за използване.


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Добавката за гарнитурата на главата е предназначена за запечатване на течове в охладителната система. Изсипете директно в радиатора.* ДА НЕ СЕ ДОБАВЯ КЪМ МОТОРНОТО МАСЛО.

ЗАБЕЛЕЖКА: Охладителните системи, които са замърсени или частично запушени, трябва да се промият преди употреба. Този продукт е предназначен да се използват с препоръчаната от производителя на двигателя смес против замръзване антифриз/вода.

Ето една статия на авторитетното шведско списание, където е правен тест над добавката за дизел Rislone Head Gasket Fix.

* Особеностите при добавяне на добавката към охладителната система са, че се добавя в радиатора ако разширителния съд е с един маркуч и не е под налягане. Ако разширителния съд е с два маркуча и е под налягане, добавката може да се излее в разширителния съд.

 

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.