Rislone - Добавка за почистване на двигателя

PDFПечатEmail
Rislone - Добавка за почистване на двигателя отвътре
Rislone - Добавка за почистване на двигателя и маслената ванаRislone - Добавка за почистване на двигателя, маслената магистрала, повдигачите и маслената вана
Описание

Наливането на чисто масло в мръсен двигател е ужасно нещо. Днешните по -натоварени, по -горещи двигатели, заедно с удължените интервали за смяна на маслото, превръщат част от моторното масло във вредни утайки. Не цялата тази утайка се отстранява при нормална смяна на маслото. Използването на добавка Rislone motor flush преди всяка смяна на маслото ще предпази от замърсяване новото моторно масло. Работи с ВСИЧКИ 4, 6 и 8 цилиндъра двигатели. Използвайте при ВСИЧКИ бензинови, LPG или дизелови двигатели. Работи със конвенционално, Long Life  и синтетично моторно масло.

 ✓ Почиства вътрешните части на двигателя

✓ Премахва вредните депозити

✓ Използвайте преди смяна на масло

✓ Бързо премахва маслената утайка

  УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:

Добавете цяла бутилка двигателно масло за промиване на двигателя  в картера на двигателя преди смяна на маслото. Запалете двигателя и го оставете на празен ход за 10 до 15 минути. Не шофирайте превозно средство. Изгасете автомобила и източете маслото, докато двигателят е още топъл.

Следвайте обичайната процедура за смяна на масло и филтър.

 ДОЗИРОВКА

1 бутилка третира 4 до 6 литра масло. За по –големи системите използват една бутилка на всеки 5 литра масло капацитет.

ЗАБЕЛЕЖКА:

За много замърсени или силно зацапани двигатели трябва да последва почистване на картера, тръбата за наливане и капака на клапаните.

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.