Rislone - Добавка за почистване на дюзи и смазване на горивната система - за бензин и дизел, за 75л

PDFПечатEmail
Rislone - Добавка за почистване на дюзи, смазване на горивната система и буталната група - за бензин и дизел, за 75л
Rislone - Добавка за почистване на дюзи и смазване на горивната система - за бензин и дизел – за 380л., бензин или дизелRislone - Добавка за почистване на дюзи и смазване на горивната система - за бензин и дизел
Описание

Добавка за бензин, почиства и смазва частите на горивната система. Може да се използва в бензинови, дизелови, етанолови двигатели на автомобили, джипове, бусове, камиони, автобуси. За бензинови инжекциони, карбуратори, двигатели с и без турбокомпресори, GDTI и такива с директно впръскване. Подходяща и много полезна за всички видове дизелвои двигатели като обикновен дизел, common rail и горивни системи с високо налягане.

  • За редовна употреба, през лятото и през зимата, за оптимална поддръжка, ефективност и мощност
  • Подобрява работата на празен ход, премахва вибрациите и улеснява старта, почиства и прави двигателя по-тих
  • E.A. формула почиства и прави работата на дюзите по-тиха и спестява пари от поддръжка на помпата

УПЪТВАНИЯ:

Внимателно наклонете бутилката и поставете гърловината в отвора на резервоара за гориво, позволявайки цялото съдържание да се излее в резервоара. Завъртете и леко издърпайте, за да я извадите. Една бутилка концентрат е достатъчна за третиране до 76 литра бензин или дизелово гориво. За малки двигатели използвайте 1/4 на всеки 19 литра гориво. Резултатите ще бъдат незабавни или забележими в рамките на няколко дни след шофиране. Безопасна за използване при всяко следващо зареждане. Забележка: Тази бутилка е предназначена да работи във всички резервоари за гориво, включително стандартни, запушени и без капачки (без капачка за гориво) системи.

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.