Диагностика

PDFПечатEmail
Диагностика на двигател, ходова част, спирачки, трансмисия, охлаждане
Описание

Ние можем да извършим прецизна диагностика на вашия автомобил за да установим точната повреда или причина за различни аномалии. Можем да тестваме повечето компоненти на двигателя освен през кодочетец, също и с осцилоскоп. По време на диагностиката проверяваме напреженията, осцилограмите и сигналите, които се подават или получават от/към отделните компоненти и агрегати. Анализираме тази информация и достигаме до правилното решение.

Ние можем да изчистим прочетем грешките в компютрите на автомобила, да прочетем "живи" данни, да занулим сервизния интервал или интервала за смяна на масло на всички марки, предлагани на българския пазар.

Предлагаме диагностика и на автомобили, които предстои да закупите. Използваме лицензирана диагностична апаратура, която ни помага да установим точно къде е проблема. Ние търсим причината за проблема, за да можем да го решим изцяло. Висококвалифицираният персонал, който е с много дълъг стаж в диагностиката е гаранция за високо качество, прецизна и точна диагноза. 

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.