Смяна на масла и филтри

PDFПечатEmail
Смяна на масло и филтри в двигателя, трансмисията и хидравликата на волана
Смяна на масло и филтриСмяна на масло в двигателя, трансмисията и хидравлично масло
Описание

Ние предлагаме смяна на маслото в двигателя, скоростната кутия и диференциала. Предлагаме качествени масла на световно известни марки като TOTAL, ELF, Castrol, MOTUL, BP, Repsol, Shell, Verkol, LiQUi MOLY В едно с това предлагаме смяна на масления филтър, горивен филтър, въздушен филтър и филтър за купето. При нас можете да избирате между множество реномирани марки филтри като MANN filter, Champion, Bosch, Mahle, Filtron, DENCKERMAN и много други.

В нашия автосервиз можем да сменим маслото по два начина: като го изпуснем от пробката или като го изтеглим през маслоизмервателната пръчка. И двата варианта за смяна на масло имат своите предимства и недостатъци. Разбира се ние се съобразяваме с желанието на нашите клиенти. Можем да предложим качествени масла с марка Verkol, които внасяме сами. Тези масла и греси се отличават с високо качество и удължен ресурс между смените.

Кога се сменява маслото на двигателя? Ето някои случайте:

  • Смяна на масло в зависимост от пробега. Всеки производител на автомобил препоръчва интервал на смяна на маслото. Но след време вследствие подобряване на технологиите за производство на масла тези интервали се променят.
  • Смяна на масло в зависимост от качеството на маслото. Има масла които се сменяват на 5000 - 8000 к., други които се меняват на 10 000 - 15 000 км. и такива които издържат от порядъка на 20 000 км. Ние в Златен Меркурий ЕООД внасяме и предлагаме на нашите клиенти дори масла, които издържат до 35 000 км.
  • Смяна на масло в зависимост от начина на експлоатация. Обикновено има голяма разлика при експлоатация в градски условия и на извънградски режим на движение.  Обикновено в градски условия температурния режим на експлоатация е по-натоварен, има по-често ускоряване и спиране, стартиране на автомобила на по кратки разстояния.
  • Смяна на масло в зависимост от вида на автомобила и горивото, което използва. За леките автомобили обикновено максималния пробег е до 35 000 км. / за масло 5W40 /. За камиони и автобуси има масла с препоръчителен пробег до 150 000 км.
  • Смяна на масло в зависимост от изминалото време на експлоатация. Има автомобили, които изминават много малко километри през годината. Ако не са достигнали необходимия пробег, тогава има ограничение във времето, кога да бъде сменено маслото. На обикновените масла това ограничение е една година, за маслата, които внася Златен Меркурий ЕООД това ограничение е две години.
  • Смяна на масло в зависимост от сезона. Повечето масла на пазара са все сезонни. Но все още се продават и по-евтини масла, препоръката за които е да се използват в определен сезон.

Цени на някои услуги свързани със смяната на маслото:

Вид услуга Цена с консумативи от Златен Меркурий С консумативи на клиента
Смяна на масло от 15 лв. от 25 лв.

Смяна на въздушен филтър

от 15 лв. от 20 лв.
Демонтаж и монтаж кора под двигателя от 10 лв. от 10 лв.
Смяна филтър купе от 10 лв. от 15 лв.
Смяна на горивен филтър  от 15 лв.  от 20 лв.
Смяна масло ръчна скорстна кутия  от 15 лв.  от 25 лв.
Смяна на масло автоматична скоростна кутия +  от 30 лв. от 40 лв.
Доливане на масло в двигател  безплатно  безплатно
Проверка и/или доливане масло скорости  10 лв.  от 15 лв.

 

За да бъде полезни за Вас и да спестим времето Ви моля да се свържете с нас предварително за да договорим час за смяна на масла и филтри на тел. 0896650225

Смяна на масло и филтри на АЛФА РОМЕО

Смяна на масло и филтри на АУДИ

Смяна на масло и филтри на БМВ

Смяна на масло и филтри на ДЕУ

Смяна на масло и филтри на Шевролет

Смяна на масло и филтри на Ситроен

Смяна на масло и филтри на Форд

Смяна на масло и филтри на Фиат

Смяна на масло и филтри на Хюндай

Смяна на масло и филтри на ХОНДА

Смяна на масло и филтри на МЕРЦЕДЕС БЕНЦ

Смяна на масло и филтри на МАЗДА

Смяна на масло и филтри на МИТЦУБИШИ

Смяна на масло и филтри на Опел

Смяна на масло и филтри на Пежо

Смяна на масло и филтри на Рено

Смяна на масло и филтри на Сеат

Смяна на масло и филтри на Шкода

Смяна на масло и филтри на за Сузуки

Смяна на масло и филтри на Тойота

Смяна на масло и филтри на Фолксваген

Смяна на масло и филтри на Волво

 

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.