Смяна ангренажен ремък

PDFПечатEmail
Смяна на ангренажни ремъци и вериги
Смяна ангренажен ремъкСмяна ангренажни ремъци и вериги
Описание

Смяна на ангренажен ремък или ангренажна верига

Всички съвременни автомобили имат ангренажен ремък или верига. Това е начина да се снхронизира движението на коляновия вал и разпределителния вал.

Кога се прави смяна на ангренажен ремък?

Всички производители на автомобили препоръчват кога да бъде сменяван ангренажния ремък. Някои препоръчват на определен пробег той само да бъде проверяван и след определен пробег да се прави смяна на ангренажния ремък. Други производители на автомобили препоръчват да се прави смяна на ангренажния ремък директно на точно определени километри. Разбира се задължително е да се съобразяваме с препоръките на производителите на автомобила за смяна на ангренажния ремък, защото в противен случай той може да се скъса и двигателя да се повреди. 

Къде се прави смяна на ангренажен ремък?

Смяната на ангренажния ремък е една от най-специфичните процедури в съвременните автомобили. Много често се изисква използването на специализирани инструменти и скоби. Затова ние препоръчваме смяната на ангренажния ремък или верига да се извършва само в специализиран сервиз от специалисти с висока квалификация и опит.

Кога се прави смяна на ангренажен ремък?

Къде се прави смяна на ангренажен ремък?

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.