Почистване на дюзи с ултразвук

PDFПечатEmail
Почистване на дюзи с ултразвук
Почистване на дюзи с ултразвукПочистване на дюзи
Почистване на дюзи с ултразвук
Почистване на дюзи с ултразвук
Почистване на дюзи с ултразвук
Описание

Понякога вследствие на лошо гориво или продължителна експлоатация на газ, автомобила отказва да работи равномерно, започва да прекъсва или двигателя спира. Много често това се дължи на запушени дюзи. Затова ние предлагаме почистване на дюзите с ултразвук. Това е един от най-сигурните начини за почистване на запушени или зацапани дюзи.

В съчетание с генератора на импулси и ефективния препарат за почистване на дюзи, почистването става лесно като детска игра. Генераторът на импулси също е много важен. Той симулира работата в автомобила по време на почистването на дюзите. По този начин част от почиства щия разтвор попада в самата дюза и я почиства отвътре. Генераторът на импулси има възможност за избор на различни готови програми на симулация. В зависимост от желаната програма и това колко са замърсени дюзите.

При необходимост от ремонт, можем да предложим консумативи за дюзите. В нашия магазин можете да намерите части за дюзи като филтри / цедки /, о-пръстени - както каучукови, така и силиконови, капачки, които спомагат за по-доброто смесообразуване на горивото с въздух/ и пръстени. При необходимост можем да извършим тази смяна на консумативи след почистване на дюзите / което е препоръчително/.

Можем да извършим почистване на дюзи и без да ги демонтираме. Ние разполагаме с професионален комплект за почистване на дюзите, призвеждан от Gold Eagle Co. Единственото, което остава е да докарате автомобила си, да направим диагностика и да установим дали дюзите са за почистване. 

Цената за почистване на дюзи с ултразвук е 20 лв. с ДДС.

Отделно се заплащат консумативите. Можем да предложим смяна на о-пръстени, филтри / цедки за дюзи, дистанционни втулки, капачки. Филтри за дюзи на моно инжекциони. Предлагаме повечето от тези консумативи по отделно. За да се информирате за цени позвънете на фирмените телефони 02 9311075 или 0896650225.

Ревюта

Все още няма отзиви за този продукт.